Отже, карася потрошимо, очищаємо від луски. Приділіть увагу внутрішнім стінкам, на них не повинно бути чорної плівки, оскільки вона гірчить.
Перекладаємо риб’ячі тушки в миску. Кидаємо за смак солі. Можна додати спеціальної приправи для приготування рибних страв. Перемішуємо добре. У сковороду наливаємо олію. Поки воно прогрівається, обваляем з кожної сторони карася в борошні.
Викладаємо рибку для обжарювання на сковороду. Смажимо до появи скоринки.
Томатну пасту і майонез розводимо у воді. Отриману заливку додаємо до риби. Тушкуємо карася приблизно 10 хвилин на помірному вогні.
Готову рибку можна присипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!