Карасі, смажені на сковороді з морквою та цибулею

Карасі, смажені на сковороді з морквою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо посмажити на сковороді карасів разом з морквою і цибулею. Причому, овочі будуть всередині рибки.

Інгредієнти

Карась – 4 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Борошно – 3 ст. л.
Масло рослинне – 50 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком

Як приготувати Карасі, смажені на сковороді з морквою та цибулею

Приготувати карасів з начинкою з пасерованих овочів можна по-різному: запекти, приміром, згасити. Ми посмажимо їх на сковороді в рослинному маслі. Карасі у нас невеликого розміру, тому не будемо видаляти з них голови і хвости. Подробиці смаження карасів з морквою і цибулею – у нас в рецепті.

Покроковий рецепт

Беремо потрібні інгредієнти для рибного рецепта.

Карася очищаємо від луски, потрошимо. Добре промиваємо. Натираємо сіллю і меленим перцем.

Для начинки використовуємо очищену моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натираємо, ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Подрібнені овочі пасеруємо в сотейнику до м’якого стану.

Овочеву начинку кладемо всередину черевця карася.

Фаршированого карася тепер слід обваляти в борошні.

Підготовленого карася відправляємо на сковороду в розігріту олію. Смажимо до скориночки з двох сторін.

Угощаемся на здоров’я смачною фаршированої смаженої рибою . Приємного всім перекусу!