Карасі, смажені на сковороді з морквою та цибулею

Карасі, смажені на сковороді з морквою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо потрібні інгредієнти для рибного рецепта.

Карася очищаємо від луски, потрошимо. Добре промиваємо. Натираємо сіллю і меленим перцем.

Для начинки використовуємо очищену моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натираємо, ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Подрібнені овочі пасеруємо в сотейнику до м’якого стану.

Овочеву начинку кладемо всередину черевця карася.

Фаршированого карася тепер слід обваляти в борошні.

Підготовленого карася відправляємо на сковороду в розігріту олію. Смажимо до скориночки з двох сторін.

Угощаемся на здоров’я смачною фаршированої смаженої рибою . Приємного всім перекусу!