Смажені карасі з часниковою заправкою

Смажені карасі з часниковою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені карасі під соусом – ароматна закуска приготування приготування.

Інгредієнти

Річкова риба (карасі, краснопірки, уклейки, окунь) – 500 г
Сіль – за смаком
Соєвий соус – 1 ч. л.
Суміш перців – щіпка
Часник сушений – 1/2 ч. л.
Масло рослинне – 1 ст. л.
Лимонний сік – за смаком
Борошно – опціонально

Як приготувати смажені Карасі з часниковою заправкою

Обсмажена риба в соєво-часникової заправки – смачна і пікантна закуска з насиченим часниковим ароматом. Маринад повністю позбавляє річкову рибу від специфічного запаху, робить її ніжною і смачною. Готуватися закуска швидко, однак потрібен час для маринування.

Покроковий рецепт

Промити, почистити і випатрати річкову рибу. Натерти сіллю і перцем, скропити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.

Змішати соєвий соус із сушеним часником та олією. Змастити сумішшю рибну шкірку. Накрити рибу харчовою плівкою, зробити на її поверхні кілька проколів. Відправити рибу в холодильник на ніч.

Замариновану рибу ретельно обваляти в борошні.

Обсмажити рибу з двох сторін на мінімальному вогні до золотистої скоринки. Шкірка рибки повинна бути рум’яною і підсмаженою, а рибне філе – білим в розрізі.

Подавати гарячу рибну закуску разом з картопляним пюре або рисом. Приємного апетиту!