Смажені карасі з часниковою заправкою

Смажені карасі з часниковою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промити, почистити і випатрати річкову рибу. Натерти сіллю і перцем, скропити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.

Змішати соєвий соус із сушеним часником та олією. Змастити сумішшю рибну шкірку. Накрити рибу харчовою плівкою, зробити на її поверхні кілька проколів. Відправити рибу в холодильник на ніч.

Замариновану рибу ретельно обваляти в борошні.

Обсмажити рибу з двох сторін на мінімальному вогні до золотистої скоринки. Шкірка рибки повинна бути рум’яною і підсмаженою, а рибне філе – білим в розрізі.

Подавати гарячу рибну закуску разом з картопляним пюре або рисом. Приємного апетиту!