Скумбрія, запечена в пряному маринаді

Скумбрія, запечена в пряному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Скумбрія, запечена в пряному маринаді в духовій шафі

Інгредієнти

Скумбрія – 1 шт.
Масло рослинне – 80 мл
Сіль – за смаком
Чорний перець – 0,5 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Орегано – 1 ч. л.
Приправа для риби – 1 ч. л.
Лимон – 1 шт.

Як приготувати Скумбрія, запечена в пряному маринаді

Всі ми знаємо про користь риби, особливо морської і жирної. Скумбрія є саме такою рибою – корисної, з жирними кислотами і при цьому дуже смачною, зі своїм неповторним і не схожим на інших риб смаком

Покроковий рецепт

1. Скумбрію очистити від луски, видалити нутрощі і добре промити під проточною водою.


2. Зробити маринад: з лимона вичавити сік, у мисці змішати сік, рослинне масло і всі приправи.

3. Скумбрію покласти на форум, в якій вона буде запікатися і полити маринадом. Наполягати 2 години. Час від часу ложкою набирати маринад з форми і поливати рибу.

4. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин.

5. Подавати з любим гарніром за вашим бажанням. Дуже соковита і смачна рибка вийшла.