Для приготування цих рубаних котлет бажано використовувати білу морську рибу, наприклад, тріску або палтус.
Інгредієнти
філе безкісткове тріски – 500 гр або іншої білої риби | |
шматки свіжого білого хліба – три штуки | |
невелика черства булка – одна штука | |
очищені великі часточки часнику – дві штуки | |
зелена цибуля – кілька пір’я | |
приправа кавказька хмелі-сунелі – чверть ч. ложки | |
морська тонкомолота сіль – за смаком | |
мелений чорний перець – за смаком | |
велике яйце куряче сире – одна штука | |
кукурудзяне борошно – дві ст. ложки | |
ароматне масло кунжутне або оливкова олія – чотири столові ложки |
Як приготувати Рубані котлети з тріски з цибулею і часником
Сторінка: 1 2