Рийет (паштет) з гарбуза і червоної риби

Рийет (паштет) з гарбуза і червоної риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний паштет з гарбуза і червоної риби родом з Франції

Інгредієнти

м’якоть гарбуза – 150 г
сметана – одна ложка
вершкове масло – двома ложками
червона риба копчена – 180 г
грінки або не солодке печиво – при подачі

Як приготувати Рийет (паштет) з гарбуза і червоної риби

Неоднорідний рийет з гарбуза і червоної риби – це оригінальний паштет родом із Франції, який смачно доповнюється спеціями і зеленою цибулею. Найкраще ніжний гарбузово-рибний рийет поєднується з м’яким хлібом.

Покроковий рецепт

150 г м’якоті гарбуза нарізати середніми шматками і відварити, присолив, до готовності.

Варений гарбуз відкинути на друшляк, після перекласти на тарілку і гарненько придушити виделкою, заправляючи ложкою жирної сметани і двома ложками вершкового масла.

180 г копченої червоної риби нарізати дуже кубиками і пюрировать в блендері.

Червону рибу і гарбуз поєднати в одній ємності, заправити сіллю з чорним перцем і перемішати до однорідності.

Готовий рийет з гарбуза і червоної риби пересипати в піалу. Подавати до столу до грінками або не солодким печивом.