Риба хек з овочами на сковороді вок

Риба хек з овочами на сковороді вок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рекомендуємо вам спробувати представлений рецепт – Хек з різними овочами, смажена на сковороді вок з різними соусами

Інгредієнти

риба хек (філе) – 350 грам
кунжутне масло – 2-3 ст. ложки
часник – 3 зубчики нарізаний
червоний, зелений, жовтий перець – по 1 шт. кожного нарізаний на бажані форми
морква – 150 г нарізана
кукурудза (міні) – 100 г
цибулина – 1 червона нарізана часточками
бульйону або води – 150 мл
кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка
вода – 3 столові ложки для розведення крохмалю
Для соусу:
устричний соус – 1 столова ложка
соєвий соус – 1 столова ложка
білий перець (порошок) – 1/2 чайної ложки

Як приготувати Риба хек з овочами на сковороді вок

Готувати страви на сковороді вок не тільки приємно, але і корисно. Рибні страви з овочами рекомендують вводити в раціон як мінімум один раз в тиждень.

Покроковий рецепт

1. Хек наріжте невеликими кубиками або смужками. Приправте спеціями і відправте смажитися на сковороду.

2. Часник почистіть, дрібно порубаєте. Закиньте все до риби, продовжуючи смажити.

3. Овочі, які необхідно, очистіть і наріжте. Додайте до риби, смажте 2 хвилини. Додайте прянощі та соуси. Потім додайте 150 мл бульйону або води і тушкуйте ще 20 хвилин під закритою кришкою.

4. Змішайте в стакані 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю з 3 столовими ложками води. Додайте в сковороду до овочів і риби, щоб загущатися соус.

5. Доведіть до кипіння, потім вимкніть вогонь. Перед подачею прикрасьте блюдо листям коріандру.
* Подавати таку страву потрібно з рисом. Приємного апетиту!