Сьомга, маринована в апельсиновому маринаді і запечена в духовці

Сьомга, маринована в апельсиновому маринаді і запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт сьомги в апельсиновому маринаді з паприкою і корицею, запеченої в духовці, обов’язково сподобається любителям рибних страв.

Інгредієнти

коричневий цукровий пісок – одна ст. ложка
цедра апельсина, дрібно натерта – одна ч. ложка з гіркою
свіжовіджатий сік апельсиновий – чверть склянки
кам’яна сіль тонкомолота – половина ч. ложки
ароматне масло кунжутне – дві ст. ложки
свежемолотая кориця – одна ч. ложки
подрібнені свіже листя чебрецю – дві ч. ложки
пластівці солодкої паприки – одна ст. ложка
філе сьомги – 1,2 кг

Як приготувати Сьомга, маринована в апельсиновому маринаді і запечена в духовці