Рецепт сьомги в апельсиновому маринаді з паприкою і корицею, запеченої в духовці, обов’язково сподобається любителям рибних страв.
Інгредієнти
коричневий цукровий пісок – одна ст. ложка | |
цедра апельсина, дрібно натерта – одна ч. ложка з гіркою | |
свіжовіджатий сік апельсиновий – чверть склянки | |
кам’яна сіль тонкомолота – половина ч. ложки | |
ароматне масло кунжутне – дві ст. ложки | |
свежемолотая кориця – одна ч. ложки | |
подрібнені свіже листя чебрецю – дві ч. ложки | |
пластівці солодкої паприки – одна ст. ложка | |
філе сьомги – 1,2 кг |
Як приготувати Сьомга, маринована в апельсиновому маринаді і запечена в духовці
Сторінка: 1 2