Отже, беремо для рецепта свіжих карасів.
Очищаємо рибку від луски, потрошимо нутрощі. Перекладаємо очищених карасів на тарілку. Відразу трохи присипаємо сіллю, меленим перцем. Перемішуємо.
Беремо пару тарілок і миску. В одну тарілку насипаємо борошно, у другу – панірувальні сухарі. У мисці вбиваємо куряче яйце з додаванням щіпки солі. Підготовлену рибку по черзі обвалюємо спочатку в борошні.
Потім повністю занурюємо карася у збите яйце.
Потім обвалюємо з кожної сторони карася в панірувальної суміші.
Рибку викладаємо для обжарювання в розігріте рослинне масло. Смажимо її з двох боків до утворення скоринки.
Карась в панірувальних ухарях готовий! Пригощайтесь на здоров’я!