Карасі в панірувальних сухарях на сковороді

Карасі в панірувальних сухарях на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, беремо для рецепта свіжих карасів.

Очищаємо рибку від луски, потрошимо нутрощі. Перекладаємо очищених карасів на тарілку. Відразу трохи присипаємо сіллю, меленим перцем. Перемішуємо.

Беремо пару тарілок і миску. В одну тарілку насипаємо борошно, у другу – панірувальні сухарі. У мисці вбиваємо куряче яйце з додаванням щіпки солі. Підготовлену рибку по черзі обвалюємо спочатку в борошні.

Потім повністю занурюємо карася у збите яйце.

Потім обвалюємо з кожної сторони карася в панірувальної суміші.

Рибку викладаємо для обжарювання в розігріте рослинне масло. Смажимо її з двох боків до утворення скоринки.

Карась в панірувальних ухарях готовий! Пригощайтесь на здоров’я!