Вівсяний сендвіч з річним рибним салатом

Вівсяний сендвіч з річним рибним салатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сендвіч-бутерброд з слабосоленої оселедцем на листках салату.

Інгредієнти

булочка з вівсяної муки – 1 булочка
слабосоленої оселедця – 150 грам
червоний цибуля – 1/4 головки
листя салату – 50 грам
ікри тріски – 20 грам

Як приготувати Вівсяний сендвіч з річним рибним салатом

Для тих, хто дотримується, правильного харчування буде, до речі, цей рецепт. Ситний бутерброд з простих інгредієнтів представляємо вам сьогодні.

Покроковий рецепт

1. Булочку розрізати на дві частини. Нижню частину промажте ікрою тріски.

2. Оселедець очистіть від кістки і наріжте тонкими смужками.

3. Червоний цибулю наріжте тонкими кільцями.

4. Листя салату порвіть руками.

5. Додайте в булку листя салату, оселедець і червоний лук.

6. Накрийте залишилася частина булки.