Курячі ніжки в рукаві з овочами

Повноцінна страва, що дуже зручно готувати для всієї родини, особливо, коли немає часу на різні кулінарні експерименти.М’ясо виходить ніжним і м’яким, яке можна запропонувати навіть малюкам.

Інгредієнти

Курячі ніжки – 8 шт.
Морква – 2 шт.
Картопля – 4-6 бульби
Капуста – кілька листя
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком
Масло рослинне – 1-2 ст. ложки
Петрушка – 2-4 гілочки
Цибуля ріпчаста – одна головка великого розміру

Як приготувати Курячі ніжки в рукаві з овочами

Курка – універсальний продукт. Крім того ще і дієтичний. Страви з м’яса курки завжди в пошані. І вона поєднується з багатьма продуктами. Виходить дуже смачна страва з курячих ніжок з додаванням картоплі, моркви та капусти. Такий варіант цілком підійде любителям здорової їжі, без зайвого обсмажування.

Щоб приготувати оригінальне і смачне блюдо як курячі ніжки в рукаві потрібно мінімум часу, а задоволення від дегустації такого кулінарного шедевра ви неодмінно отримаєте багато. В одній страві можна поєднати два. Для цього підготуємо необхідні продукти.

Покроковий рецепт

Курні ніжки добре промити. Помістити у велику глибоку миску.

Цибулю почистити і розрізати навпіл, відкласти поки в сторону.

Моркву почистити, нарізати шматочками і покласти в миску з курячими ніжками. (Моркву і картоплю я нарізаю спеціальним рифленим ножем, виходить дуже красиво).

Картоплю почистити. Нарізати великими шматками картоплю і листя капусти, помістити в миску з курячими ніжками. Посипати всі овочі і курячі ніжки сіллю, приправити спеціями і полити олією, добре перемішати.

Духовку нагріти до температури 200 градусів. Взяти рукав для запікання. Компактно вкласти в нього всі підготовлені продукти. Овочі можна помістити вниз, а курку зверху. Ріпчасту цибулю і свіжі гілочки петрушки теж покласти в рукав. Зав’язати спеціальним затиском. Поставити в духовку на 60 хвилин.

Дивіться також:  Курячі шлунки по-тайськи

Через годину або трохи більше дістати з духовки рукав. Акуратно відкрити (всі дуже гаряче!) і викласти на блюдо. Вийде повноцінна страва, що дуже зручно готувати для всієї родини, особливо, коли немає часу на різні кулінарні експерименти.

Подавати смачні курячі ніжки з овочами можна в поєднанні з зеленню і свіжими овочами, а також різного роду салатами.