Мариноване філе куряче, приготоване на грилі

Мариноване філе куряче, приготоване на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб куряче м’ясо вийшло більш смачним, його рекомендується попередньо потримати в дуже ароматному маринаді, приготованому з перчиком чилі, соєвому соусі, гірчицею і травами.

Інгредієнти

перець чилі – 1 ч. ложка з гіркою або за смаком
велике філе куряче – 3 шт.
оливкова олія – за смаком
гірчиця солодка – за смаком
свіжовіджатий сік лимонний – 3 ст. ложки
соєвий соус – 4 ст. ложки
сушена зелень – 1 ч. ложка
морська сіль тонкомолота – трохи т. к. соєвий соус зазвичай і так солоний
свіжі листочки розмарину – за смаком

Як приготувати Мариноване філе куряче, приготоване на грилі