Курячі шлунки з овочами, тушковані в сметані

Курячі шлунки з овочами, тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З курячих шлунків можна приготувати плов, гуляш, паштет, додавати в супи, салати, фарш, застосовувати в якості начинки для млинців, пиріжків. Сьогодні будемо гасити шлунки в сметані.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 500 г
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Перець болгарський – 2 шт
Морква – 2 шт
Вершкове масло – 50 г
Сметана – 100 г
Лавровий лист – 2 шт
Сіль, перець, мускатний горіх – щіпка

Як приготувати Курячі шлунки з овочами, тушковані в сметані