Ніжні курячі плічка, тушковані в молоці

Ніжні курячі плічка, тушковані в молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Напрочуд ніжне і соковите м’ясо для всієї родини!

Інгредієнти

Курячі плічка – 1 кг
Ріпчаста цибуля – 1 шт
Молоко – 150-200 мл
Сіль, перець, інші спеції – за смаком

Як приготувати Ніжні курячі плічка, тушковані в молоці

Пропоную простий і смачний курячий рецепт! Можна приготувати як цілі курячі крильця, так і верхню їх частину-плічка.

Покроковий рецепт

Крок 1.
Підготуємо всі інгредієнти. Курячі плічка попередньо потрібно помити і просушити паперовим рушником.

Крок 2.
Курячі плічка солимо, перчимо, додаємо інші спеції за смаком, і добре перемішуємо.

Крок 3.
Курячі плічка викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні.

Крок 4.
Дрібно режим цибулю і додаємо до нашої курочці

Крок 5.
Коли цибуля стане набувати золотистий колір вливаємо в сковороду молоко. Зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.

Крок 6.
Курячі плічка нудяться 10 хвилин під кришкою, після чого ви вже можете радувати своїх близьких! М’ясо виходить дуже ніжне і смачне.
Подавайте до гарячого гарніру і прикрашайте зеленню. Приємного апетиту!