Куряча печінка в сметані з гречкою

Якщо треба щось швидко приготувати за короткий час, то цей рецепт як раз для такого випадку.

Інгредієнти

куряча печінка – 300 грам
цибуля – 1 шт
борошно – 2 ст. л.
сметана – 2 ст. л.
вода – 2,5 склянки
гречка – 2 склянки
сіль – за смаком

Як приготувати Куряча печінка в сметані з гречкою

Любителям курячої печінки цей рецепт присвячується. Вона виходить дуже м’якою і ніжною. Роблю я її з підливкою з борошна і сметани. Також засмажую цибулю, хто не любить цибулю, можна і без нього. Куряча печінка з гречкою – непоганий варіант другої страви на швидку руку.

Покроковий рецепт

Починаємо з того, що нарізаємо печінку шматочками і відправляємо на сковороду.

Цибулю чистимо, нарізаємо і додаємо до печінки. Не забуваємо посолити.

Смажимо на олії до готовності.


Додаємо в сковороду борошно, перемішуємо. І відразу додаємо сметану. Теж перемішуємо.


Потім вливаємо воду і перемішуємо.

Тушкуємо хвилин 10-15 і печінка готова. Подаємо на стіл з гречкою або макаронами.

Дивіться також:  Ситний салат