Курячі гомілки в гірчичному маринаді з паприкою, в рукаві

Курячі ніжки в гірчичному маринаді – просте і смачне блюдо з пікантною ноткою!

Інгредієнти

Курячі гомілки – 6 шт.
Приправа до курки – за смаком
Гірчиця в зернах – 2 ч. л.
Сіль – за смаком
Паприка – 2 ч. л.
Суміш перців – за смаком
Лавровий лист – 3 шт.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Цибуля – 1 шт.

Як приготувати Курячі гомілки в гірчичному маринаді з паприкою, в рукаві

Соковиті і апетитні курячі гомілки з рум’яною скоринкою – просте блюдо швидкого і легкого приготування на будь-які випадки життя. Інгредієнтів потрібно зовсім небагато, але результат точно здивує цікавим поєднанням смаків і ароматів.

Покроковий рецепт

Гарненько гомілки посолити, посипати паприкою. Додати суміш перців і лист лавра.

Всипати спеції до курки. Це може бути каррі з перцем, чебрець, розмарин або перцева паста.

Додати гірчицю в зернах.

Гарненько перемішати гомілки разом з рослинним маслом і смаженою цибулею. Залишити маринуватися в холодильнику на дві години. Після, потрібно помістити курку у фольгу або пакет для запікання. Щільно загорнути і відправити в духовку – на сорок хвилин при 180 градусах.

Запечені рум’яні гомілки подавати до столу! Смачна курочка ідеально поєднується з картопляним пюре, рисом каррі і овочевими салатами. Індивідуальну нотку страви підкреслить кисло-солодкий соус з манго або ананасом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі сердечка, тушковані в сметані