Гарненько гомілки посолити, посипати паприкою. Додати суміш перців і лист лавра.
Всипати спеції до курки. Це може бути каррі з перцем, чебрець, розмарин або перцева паста.
Додати гірчицю в зернах.
Гарненько перемішати гомілки разом з рослинним маслом і смаженою цибулею. Залишити маринуватися в холодильнику на дві години. Після, потрібно помістити курку у фольгу або пакет для запікання. Щільно загорнути і відправити в духовку – на сорок хвилин при 180 градусах.
Запечені рум’яні гомілки подавати до столу! Смачна курочка ідеально поєднується з картопляним пюре, рисом каррі і овочевими салатами. Індивідуальну нотку страви підкреслить кисло-солодкий соус з манго або ананасом. Приємного апетиту!