Курчата по-польськи, фаршировані печінковим фаршем

Курчата по-польськи, фаршировані печінковим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную приготувати апетитну страву – курчата по-польськи, начинені печінковим фаршем.

Інгредієнти

Курчата (тушки) – 3 курчати
Печінка куряча – 300 грам
Батон (краще вчорашній) – 200 грам
Масло вершкове – 50 грам
Масло топлене – 80 грам
Бульйон курячий – 250 мілілітрів
Сметана – 150 грам
Яйце – 1 штука
Борошно пшеничне – трохи
Молоко – 200 мілілітрів
Сіль і перець мелений – за смаком
Цибуля, петрушка, кріп – по чуть-чуть

Як приготувати Курчата по-польськи, фаршировані печінковим фаршем