Груша, фарширована куркою і сиром

Груша, фарширована куркою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Груша, фарширована куркою і сиром

Напевно, ви ще не пробували це блюдо французької кухні. Настав час приготувати його в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться:

кілограм середньої за розміром листопадової груші;

півкілограма курячого філе;

зелень – за смаком;

сир Фета – 500 грам;

французькі трави – 3 грами;

вино червоне – пів літра.

1. Прогрійте духовку до 180 градусів.

2. Підготуйте грушу, зніміть верхівку і вичистити середину. Листопадова груша вважається однією з найбільш солодких, тому вичистити середину не складе ніякої праці.

3. Приготуйте начинку. Для цього з філе зробіть фарш, перекрутивши м’ясо на м’ясорубку. Обсмажте на сухій сковороді до готовності.

4. Змішайте сир Фета, французькі трави і куряче м’ясо разом. Додайте рубану зелень.

5. Заповніть груші начинкою і викладіть у форму. Залийте фрукти вином і відправте випікатися до готовності.