Куряча печінка, тушкована в майонезі

Куряча печінка, тушкована в майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіант для швидкого вечері. Куряча печінка гаситься за лічені хвилини. Досить підібрати гарнір і вечеря готова.

Інгредієнти

печінка куряча – 300 грам
цибуля ріпчаста – 1 шт
морква – 1 шт
майонез – 30 грам
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Куряча печінка, тушкована в майонезі

Блюдо досить калорійно, за рахунок присутності в рецепті майонезу, але поєднання гармонійно. Раджу спробувати приготувати саме з майонезом. При бажанні можна замінити сметаною, але смак виходить вже не той.

Покроковий рецепт

Печінка курки промити, порізати, видалити всі непотрібні частини.

Обсмажити на сковороді порізані моркву з цибулею.

До обсмаженою овочам додати печінку, обсмажити протягом 5 хвилин.

Додати до печінки майонез, перемішати

Влити воду і тушкувати 5 хвилин до готовності.