Курячі сердечка, тушковані в сметані

Низькокалорійний, корисний, смачний рецепт курячих сердечок.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 500 грам
Сметана – 3 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинна олія (для смаження) – трохи

Як приготувати Курячі сердечка, тушковані в сметані

Багато хто замислювалися, якими корисними властивостями володіють курячі сердечка? Не дивно, що їх рекомендують вживати в їжу при ослабленому здоров’ї, адже в сердечках містяться вітаміни групи В, А і РР. Ці вітаміни сприяють зміцненню імунної системи, нормалізують обмін речовин, тиск. Обов’язково включіть цю страву в раціон. Адже воно не тільки корисне, але і дуже смачне!

Покроковий рецепт

Добре промиваємо сердечка і відрізаємо зайві жирові шматочки.

Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Розігріваємо сковороду і заливаємо олію. Викладаємо сердечка і цибулю.Перемішуємо. Тушкуємо 20 хвилин

Коли сердечка будуть майже готові, додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо.
Тушкуємо ще хвилин 5.

Готово! Насолоджуйтеся приємним смаком. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Легкий суп з курячими сердечками