Курячі сердечка зі стручковою квасолею

.

Інгредієнти

Сердечка курячі – 500 г
Квасоля стручкова – 500 г
Болгарський перець – 2 шт. (червоний і жовтий)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Мелений чорний перець – за смаком
Базилік – за смаком
Зелень – за смаком
Часник – 2 зубчики
Сіль – за смаком
Рослинне масло – 3 ст. л.
Для маринаду:
Сік апельсиновий – сік 1/2 апельсина
Мед – 1 ч. л.
Соєвий соус – 50 мл

Як приготувати Курячі сердечка зі стручковою квасолею

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Сердечка промити, розрізати навпіл, видалити згустки крові, ще раз гарненько промити.

Приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти для нього. Замочити курячі сердечка на 30 хвилин в маринаді.

На рослинному маслі обсмажити курячі сердечка до моменту випаровуванні утворилася рідини.

Обсмажити до прозорості порізану цибулю, потім квасолю, в кінці смаження додати перець, порізаний кубиками. Посолити, поперчити, перемішати, тушкувати до готовності. Додати зубчики часнику, сушений базилік і січену зелень. Тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці ще хвилин 5-10.

Подавати до столу можна як самостійне блюдо або з гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі потрухи в вершках з консервованою кукурудзою