Кукурудзяна каша з підливою з індичих сердечок

Розсмакувавши наше блюдо, ви не залишитеся до цього продукту байдужі вже ніколи.

Інгредієнти

Кукурудзяна крупа – На 4 порції
серця индюшиные – 300-400 гр.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
сметана – 3-4 ст. л.
крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
часник – 4 зубчики
сіль, перець, спеції – за смаком
рослинна олія – 2 ст. л.

Як приготувати Кукурудзяна каша з підливою з індичих сердечок

Индюшиные сердечка містять в собі масу корисних вітамінів і мінералів, а по калорійності значно менше ніж м’ясо, також у них великий вміст білка. Вони набагато щільніше і більше ніж курячі. Але різноманітність страв які можна з ними приготувати просто зашкалює, це і котлети, і відбивні, в салат додають, підливи і навіть готують з них шашлички. На підливці сьогодні ми зупинимося, в поєднанні з кукурудзяною кашею можна в ,,космос полетіти,,.

Покроковий рецепт


Приготувати кукурудзяну кашу згідно інструкції, зазвичай 1 до 2 пропорції крупи і води.
Поки каша вариться приступаємо до приготування підливи. Моркву і часник натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями. Серця промити і порізати на 4 частини вздовж. Видалити трубки якщо попадуться.

На розігріту сковорідку кладемо цибулю з морквою, притушиваем хвилинки 3-4.

Додаємо серця в сковорідку, перемішуємо і накриваємо кришкою.


Розчинити крохмаль у воді. 1 ст. л. крохмалю і склянку води. Не заливайте гарячу воду, він візьметься грудками.


Додати в сковороду часник і сметану, влити крохмаль, ретельно перемішати, додати спеції, сіль, перець і накрити кришкою.


Маса швидко густіє, не забувайте помішувати. Якщо дуже густо і серця ще не готові, додайте трохи води. Тушкується 15 хвилин всі разом. Подавайте з кукурудзяною кашею, вона на смак дуже ніжна і нейтральна, не буде перебивати часниково-сметанную підливу.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Молочна вівсяна каша з медом