Кукурудзяна каша з підливою з індичих сердечок

Кукурудзяна каша з підливою з індичих сердечок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Приготувати кукурудзяну кашу згідно інструкції, зазвичай 1 до 2 пропорції крупи і води.
Поки каша вариться приступаємо до приготування підливи. Моркву і часник натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями. Серця промити і порізати на 4 частини вздовж. Видалити трубки якщо попадуться.

На розігріту сковорідку кладемо цибулю з морквою, притушиваем хвилинки 3-4.

Додаємо серця в сковорідку, перемішуємо і накриваємо кришкою.


Розчинити крохмаль у воді. 1 ст. л. крохмалю і склянку води. Не заливайте гарячу воду, він візьметься грудками.


Додати в сковороду часник і сметану, влити крохмаль, ретельно перемішати, додати спеції, сіль, перець і накрити кришкою.


Маса швидко густіє, не забувайте помішувати. Якщо дуже густо і серця ще не готові, додайте трохи води. Тушкується 15 хвилин всі разом. Подавайте з кукурудзяною кашею, вона на смак дуже ніжна і нейтральна, не буде перебивати часниково-сметанную підливу.
Приємного апетиту!