Дуже яскраве і багате смаковими відтінками блюдо.
Інгредієнти
Коріандр мелений – 0,5 чайної ложки | |
Барбарис сушений – 1 чайна ложка | |
Кунжут – 1 чайна ложка | |
Кориця – 1/4 чайної ложки | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Куркума – 1 чайна ложка | |
Імбир сушений мелений – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 2 столові ложки | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 2 столові ложки | |
Печериці свіжі – 7 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 2 цибулини | |
Часник – 1 середня головка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Ананаси консервовані – 200 гр. | |
Вершки – 300 мл | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати філе Куряче у вершках
Сторінка: 1 2