Куряче філе в вершках

Куряче філе в вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже яскраве і багате смаковими відтінками блюдо.

Інгредієнти

Коріандр мелений – 0,5 чайної ложки
Барбарис сушений – 1 чайна ложка
Кунжут – 1 чайна ложка
Кориця – 1/4 чайної ложки
Чікен масала – 1 чайна ложка
Куркума – 1 чайна ложка
Імбир сушений мелений – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 2 столові ложки
Каррі – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 5-7 шт.
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 2 столові ложки
Печериці свіжі – 7 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 цибулини
Часник – 1 середня головка
Корінь імбиру – 50 гр.
Ананаси консервовані – 200 гр.
Вершки – 300 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати філе Куряче у вершках