Курячий рулет з грибами

Відмінний варіант закусочного рулету як до святкового столу, так і для обіднього перекусу.

Інгредієнти

Куряче філе – 400 гр.
Гриби – 100 гр.
Сметана – 25 г
Паприка – 1/2 ч. л.
Вершкове масло – 30 гр.
Чебрець – 5 гр.

Як приготувати Курячий рулет з грибами

Курячий рулет з грибами – відмінний варіант закуски до бутербродів або канапе, а також як окрему страву до обіднього столу. Такий рулет дуже низькокалорійний, тому його спокійно можна їсти навіть на ніч.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для рулету. Гарненько вимити курячу грудинку. Якщо використовуєте лісові гриби, як я використовую опеньки, заздалегідь відваріть їх. Печериці можна відразу використовувати.

Нарубати відварені опеньки, попередньо гарненько віджати рідину.

Помістити шматочок вершкового масла на гарячу сковорідку.

Обсмажити гриби до готовності, до кінці додати до опенькам гілочки чебрецю.

Філе натерти сіллю і паприкою. Можна також використовувати будь-які улюблені спеції.

Нарізати грудинку поздовжніми слайсами і ретельно відбити шматочки м’яса. З однієї грудки виходить приблизно три шматочки. Викласти шматочки краями один до одного, щоб було зручно загорнути рулет.

Викласти вертикально до шматочках начинку з грибів.

Акуратно загорнути рулет, залишаючи начинку всередині курячого філе.

Місця, де проглядає начинка, можна сколоти зубочистками або ж перев’язати рулет кулінарною ниткою. Викласти рулет на фольгу.

З допомогою пензлики для випічки змастити рулет сметаною.

запікати близько 1 години

Щільно загорнути рулет у фольгу, щоб не витекла сметана, і помістити його у форму для запікання. Відправити готуватися в духовці на годину при 200 градусах.

Залишити рулет у фользі до повного охолодження. Потім розгорнути фольгу, курячий рулет нарізати на шматочки і подавати до столу з соусом або до хліба. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закуска Гніздечко ластівки