Курка в паназиатском стилі з гречаною кашею

Курка в паназиатском стилі з гречаною кашею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гостра курка з овочами обсмажена за методом стир фрай з гарніром з гречки.

Інгредієнти

Відварна гречана каша – 400 г
Куряча грудка – 250 г
Баклажан – 100 г
Морква – 100 г
Перець болгарський – 100 р.
Гострий перець – 1/2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Корінь імбиру – 3 див.
Перець гострий – 1/2 шт
Соєвий соус – 30 мл
Соус хойсин – 1 ст. л.
Вода – 100 мл
Масло рослинне – 2 ст. л.
Кунжут – 1 ч. л.
Сичуанськой перець – 5 шт.

Як приготувати Курка в паназиатском стилі з гречаною кашею