Жульєн в булочках до сніданку (гриби-курка-сир)

Жульєн в булочках – красива в подачі закуска для сніданку або святкового меню!

Інгредієнти

Куряче філе – 50 г
Гриби – 50 г
Майонез – опціонально
Зелень – за смаком
Сир – 50 г
Сіль – за смаком
Булочки – 2 шт.
Чорний перець – щіпка
Масло рослинне – опціонально
Масло вершкове – 10 г

Як приготувати Жульєн в булочках до сніданку (гриби-курка-сир)

Ніжний і ароматний міні-жульєн в булочках стане прекрасним варіантом для ситного сніданку або гарячої закуски для святкового столу. Блюдо просте, ароматне, смачне і швидке в приготуванні. Всього за чверть години можна створити ідеальну закуску до урочистої вечері з мінімуму інгредієнтів! Експериментуйте з видами грибом і соусами та дивуйте коханих!

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для жульєна. Вимити гриби та філе, цибулю очистити.

Подрібнити курку на дрібні кубики і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.

Додати дрібно нарубані гриби з зеленню. Смажити до випаровування рідини. Довести начинку до смаку за допомогою солі і перцю.

Розділити булочки на половинки, вийняти м’якуш, залишаючи щільне денце.

Викласти всередину ароматну начинку.

Полити начинку майонезом, накрити булочку сиром сулугуні. Поруч викласти другу половинку булки. Відправити закуску в духовку на 10 хвилин.

Ароматний сніданок готовий до подачі! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка з пивом і прованськими травами