Ароматна куряча гомілка в духовці

Ароматна куряча гомілка маринована в соєвому соусі і запечена в рукаві

Інгредієнти

Куряча ніжка – 1 Кількість шматків залежить від кількості порцій
Сіль, перець – за смаком
Базилік, хмелі-сунелі – за смаком
Лимонний сік – 1/2
Соєвий соус – 30 мл

Як приготувати Ароматна куряча гомілка в духовці

Курочка в духовці – це завжди смачне і універсальне блюдо. У кожної господині є свій неповторний рецепт приготування курки в духовці. У цьому рецепті я покажу як можна швидко і смачно приготувати курячу гомілку в духовці. Ви будете задоволені соковитим і смачним блюдом.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти для приготування нашого страви

З курки видаляємо шкірку, ретельно промиваємо її і витираємо на сухо. Далі натираємо її приправами. Замочуємо в соєвому соусі і опрыскиваем соком лимона. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин (більше не має сенсу, так як куряче м’ясо і так м’яке).


Кладемо курячу гомілку в рукав, заливаємо залишками маринаду. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до температури 200 градусів. Запікаємо 40 хвилин.

Готову гомілку витягуємо ніжку з духовки, даємо трохи охолонути. Виймаємо з рукава. Оформляємо нашу страву зеленню і воно готове! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе в паніровці з спецій