Смачна шаурма з куркою і гострим соусом

Смачна шаурма з куркою і гострим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В моєму рецепті поділюся цими секретами.

Інгредієнти

Для соусу
Майонез – 150 гр.
Сметана – 150 гр.
Часник – 2 зубчики
Приправа – за смаком
Для шаурми
Лаваш – 2 аркуша
Куряче філе – 400 гр.
Огірок – 1 середній шт.
Помідор – 1 шт. середня
Кор. морква – 200 гр.
Бел. капуста – 200 гр.
Кетчуп – 100 гр.

Як приготувати Смачна шаурма з куркою і гострим соусом

Іноді так хочеться ситного і дуже гострого перекусу, але чи варто купувати такі страви в магазинах і кафе, коли зовсім не зрозуміло чого вони туди намішали. Самий простий і смачний спосіб, зробити це самим. Шаурма, так улюблена нашими чоловіками, яка зовсім не складна в приготуванні, має теж свої невеликі секрети.

Покроковий рецепт

Те що потрібно для готування.



В першу чергу готуємо соус, чашку від блендера додаємо майонез і сметану, потім за допомогою преса видавимо часник, посолити і підсипаємо будь-яку улюблену приправу, я ж використовувала чорний перець, червону паприку і хмелі-сунелі. Перемішавши все на блендері, прибираємо вийшов соус в холодильник.



Після беремо куряче філе ріжемо кубиками і смажимо на сковороді, посолити. М’ясо перекладаємо на паперові серветки.


Заздалегідь нарізаємо соломкою капусту і круглими, тонкими скибочками огірок з помідором.




Лист лаваша ділимо на дві частини. На край лаваша наносимо наш настоявшийся соус, який вже загусло, всього кілька ложок. Потім трохи корейської моркви та капусти. Так само кладемо скибочки огірка і помідора. Зверху кладемо кубики м’яса і поливаємо кетчупом і нашим соусом.


Після подогнем лаваш трохи знизу і збоку, почнемо загортати шаурму.

Далі, потрібно шаурму обсмажити з двох сторін, всього 2 хв. на змащеній сковорідці, для того щоб лаваш став трохи хрустким.

Тепер наша шаурма готова. Приємного апетиту!