Класичне запечене куряче філе в духовці вже занадто банально і набридло…хочеться чогось нового. Пропоную рецепт філе курки, запеченої під соусом теріякі.
Інгредієнти
філе курки – 1 кілограм приблизно, у мене 4 шматочка | |
Для панірування: | |
курячі яйця – 2 штуки | |
негазована питна вода – півсклянки | |
борошно – 3 столові ложки | |
Для соусу: | |
тростинний цукор – пісок- п’ять столових ложок | |
оцту – п’ять столових ложок (звичайний не підійде, потрібен тільки яблучний) | |
соус теріякі – одна пляшечка | |
меду – пара столових ложок | |
імбир – половина десертної ложки (подрібненого мало не до порошку) | |
спеції – на власний розсуд | |
соняшникова або оливкова олія – для смаження |