Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками

Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легко приготувавши, дотримуючись рецепту, і спробував цей супчик, ви відразу зрозумієте, чому він має таку назву. Цей смачний суп зробить вас найкращою для будь-якої людини.

Інгредієнти

Рожева квасоля – 200 г
Курячий бульйон – 2,5 л
Картопля – 7 шт середнього розміру
Морква – 1 шт
Томат з перцем – 0,5 л
Суміш трьох перців – 1 / 2 ч. л.
Часник – 5 зубчиків
Копчені курячі крильця – 2 шт
Кріп – 2 гілочки
Сіль – 1,5 ч. л.
Копчені чилі-ковбаски – 1 шт

Як приготувати Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками