Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками

Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легко приготувавши, дотримуючись рецепту, і спробував цей супчик, ви відразу зрозумієте, чому він має таку назву. Цей смачний суп зробить вас найкращою для будь-якої людини.

Інгредієнти

Рожева квасоля – 200 г
Курячий бульйон – 2,5 л
Картопля – 7 шт середнього розміру
Морква – 1 шт
Томат з перцем – 0,5 л
Суміш трьох перців – 1 / 2 ч. л.
Часник – 5 зубчиків
Копчені курячі крильця – 2 шт
Кріп – 2 гілочки
Сіль – 1,5 ч. л.
Копчені чилі-ковбаски – 1 шт

Як приготувати Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками

Супи не завжди є найулюбленішими стравами, але не цей! Насичений квасолевий суп з копченою куркою закохати в себе з першої ложки.

Покроковий рецепт

Нам знадобиться 2,5 літра готового курячого бульйону.

У киплячий бульйон закидаємо 200 г рожевої квасолі, яку попередньо потрібно було замочити на ніч у воді. Даємо їй гарненько проваритися, майже до готовності. Це займе близько години.

Додамо в бульйон з квасолею нарізаний на не дуже дрібні шматочки картоплю.

Туди ж через 20 хвилин додаємо натерту на крупній тертці моркву.

Коли інгредієнти дійшли до готовності, нам потрібно влити півлітра томата з перцем. І посолити (1,5 ч. л.).

Доповнюємо копченими крильцями. Кидаємо цілком. Вони додадуть супу приємний копчений аромат.


Подрібнюємо суміш трьох перців (чорний, білий, рожевий) на млині (половину чайної ложки) і часник з допомогою чесночницы (5 зубчиків).

Дрібно нарізаємо пару гілочок кропу і висипаємо вже в готовий суп.

При подачі додаємо нарізані на кружечки копчені чилі-ковбаски.