Курячі рулетики з персиками і моцарелою

Курячі рулетики з персиками і моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Курячі рулетики з персиками і моцарелою

Рулетики з філе з консервованими персиками і моцарелою рекомендується подавати до святкового столу з білим вином.
Інгредієнти:
– консервовані персики невеликі (дві штуки);
– філе куряче велике (дві штуки);
– гілочки свіжого чебрецю (дві штуки);
– сир моцарелла (46 м);
– сушені італійські трави (4 г);
– ароматне масло горіхове (26 мл);
– сіль (за смаком).
Послідовність приготування:
Кухонним молоточком відбити окремо через харчову плівку кожне промите філе, потім кожен відбитий шматок курячого м’яса розкласти на робочій поверхні стола, присипати невеликою кількістю меленого перцю і посолити.
Дрібно натерти моцарелу і розподілити цей сир по всій поверхні курячих грудок, зверху присипати терту сирну масу сушеними травами, після цього розділити на половинки консервовані персики, потім додатково нарізати їх скибочками. Викласти на шар з тертої моцарелли часточки персиків, далі на кожну заготовку покласти по одній гілочці чебрецю. Згорнути курячі шматочки з начинкою з персиків і моцарелли в рулетики, а для того, щоб вони не розвернулися, їх потрібно зафіксувати міцними нитками.
Перекласти курячі рулетики з начинкою з консервованих персиків і сиру на деко, потім відправити в духовку і запікати при 190 градусах приблизно чверть години. Як тільки ситні рулетики будуть готові, перекласти їх на блюдо, присипати будь рубаною свіжої зеленню, злегка остудити і подавати зі сметанним соусом.