Холодний суп таратор з огірків з авокадо

Холодний суп таратор з огірків з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таратор – освіжаючий холодний суп з огірків з часником і горіхами. Рекомендується подавати в охолодженому вигляді в літній час перед якими-небудь другими стравами.

Інгредієнти

свіжовіджатий сік – з четвертинки лимона
кисле молоко або нежирний кефір – один літр
оливкова олія – одна ч. ложка
очищені волоські горіхи подрібнені – три ст. ложки
мелений чорний перець – за смаком
міцний свіжий огірок великий – чотири штуки
очищені зубчики часнику – три штуки
невеликий авокадо м’який – одна штука
тонкомолота сіль морська – за смаком
холодна вода газована – 230 мл

Як приготувати Холодний суп таратор з огірків з авокадо