Рецепт італійського рибного супу, адаптований під російських економних хазяєчок
Інгредієнти
картопля – 3 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
томати у власному соку – 500 гр. купуйте !очищені! томати у власному соку, або перед роздрібненням очищайте з них шкірку вручну | |
часник – 4 зубчики | |
петрушка – 1 пучок | |
лавровий лист – 2 аркуша | |
олія оливкова – 2 ст. ложки можна використовувати соняшникову олію, на свій смак можна додати більше масла, особливо при смаженні моркви | |
сіль – за смаком | |
багет – 1 шт. | |
рибні консерви – 1 банку будь-які: тунець, кета, сардина | |
яйця – 1 шт. | |
манка – 2 ст. ложки | |
суміш перців – за смаком |