Солянка мясна

Інгредієнти

Яловичина – 300 г
М’ясні делікатеси – загальна маса – 500 г (різні ковбаси, копченості та інше)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Солоний огірок – 100 г
Томатна паста – 2 ст. л.
Вода – 2 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Мелений чорний перець –
Перець горошок – 6 шт.
Лавровий лист –
Лимон –
Зелень –
Маслини –

Як приготувати Солянка м’ясна

Кількість інгредієнтів не вказано на трилітрову каструлю.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти..

Відварити яловичину на середньому вогні до готовності. М’ясо вийняти з бульйону, остудити.

Всі м’ясні вироби нарізати кубиками або соломкою. (У мене – грудинка, карбонад, шийка, сосиски, ковбаса чайна, ковбаски пиколини, буженина).

Злегка обсмажити їх на сковороді (я обсмажувала без олії).

На окремій сковороді на рослинному маслі обсмажити до прозорості цибулю, дрібно порізаний. Потім закинути моркву і солоні огірки, порізані кубиками. Смажити 3-5 хвилин. Додати томатну пасту і трохи води (2-3 ст. л.), тушкувати на слабкому вогні ще 2 хвилини.

У киплячий бульйон закинути всі м’ясні делікатеси.

Слідом, закинути яловичину. Варити 5 хвилин.

Закинути обсмажені цибулю, моркву й огірки.

Додати 100 мл огіркового розсолу. Варити ще 5-8 хвилин.

Додати прянощі, лавровий лист, сіль, перець, зелень.

Закрити кришкою, дати настоятися 15-20 хвилин. Перед подачею розлити по тарілках, додавши в кожну тарілку цілі або нарізані маслини і по часточці лимона. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з цвітної капусти