Картопляний суп-пюре з морквою і рисом

Картопляний суп-пюре з морквою і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Славний овочевий суп, який може підійти і для всієї сім’ї і для двох.

Інгредієнти

Морква – 3 шт.
Картопля – 3 шт.
Рис для суші – 1/2 чашки
Вода – 1 стакан
Суші норі – 1/2 аркуша
Сіль, перець – за смаком
Спеції – за бажанням
Кетчуп – для прикраси

Як приготувати Картопляний суп-пюре з морквою і рисом

Веселощі на Хеллоуїн не обмежується тільки солодкими продуктами! Спробуйте приготувати пісний овочевий суп-пюре з рисом.

Покроковий рецепт

1. Відварити моркву і картоплю в злегка підсоленій воді. Злити бульйон (його не виливати). Подрібнити овочі блендером, додавши стільки бульйону, скільки вам потрібно, який ви консистенції віддаєте перевагу суп. Можна покласти спеції на свій смак.

2. Промити рис для суші (поки вода не стане чистою).

3. У середній каструлі закип’ятити воду, закинути рис.

4. Зменшити вогонь до мінімального, відкрити кришку і готувати рис протягом 20 хвилин або до готовності.

5. Поки рис вариться, вирізати круги з допомогою кухонних ножиць з норії (морських водоростей). Відкласти.

6. Візьміть невелику гірку рису в долоню і м’яко стисніть, сформуйте кульки.

7. Киньте в кожну порцію по дві кульки. У центр покладіть по кружку морських водоростей.

8. Прикрасьте блюдо томатним соусом або кетчупом. Подавайте до столу. Приємного апетиту!