Рибний суп з плавленим сиром і рисом

Я використовую консерву з скумбрії, вона на мій смак найкраща. Рис вибираю для плову, інакше перетвориться на кашу по закінченні готування.

Інгредієнти

рибна консерва – 1 банку
картопля – 2 шт
цибуля – 1 шт
плавлений сир – 1 шт
рис – 3-4 ст. л.
сіль, чорний перець – за смаком

Як приготувати Рибний суп з плавленим сиром і рисом

Це один з найбільш улюблених супчиків в нашій родині. Він відрізняється від юшки і за складом, і за смаком. Замість свіжої риби я використовую консерву з риби і плавлений сир. Останній надає супу дуже приємний і м’який смак. На його приготування йде не так багато часу, що дає йому право займати гідне місце серед перших страв.

Покроковий рецепт

Отже, починаємо з лука. Чистимо його, нарізаємо і ставимо варити.


Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками. Рис промиваємо і разом з картоплею відправляємо в каструлю з цибулею. Даємо проваритися хвилин 10.

Через 10 хвилин додаємо консерву і продовжуємо варити.


За хвилин 5 до готовності додаємо нарізану плавлений сирок. І періодично помішуємо. Інакше сирок злипнеться і почне пригорати. Коли сир повністю розчиниться – суп готовий. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком. Приємного всім апетиту.

Дивіться також:  Курча в азіатському стилі «Чоу-Майн»