Суп має вершковим смаком з ніжними суцвіттями цвітної капусти. Хороший у використанні як теплим в зимовий час року, так і холодним в спеку.
Інгредієнти
Вершкове масло – 8 столових ложок | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Селера – 1 стебло | |
Цвітна капуста – 1 качан | |
Курячий бульйон – 2 літри | |
Петрушка – 2 столові ложки свіжої або сушеної | |
Борошно – 6 столових ложок | |
Молоко – 2 склянки незбираного молока | |
Сіль – 2 чайні ложки (або за смаком) | |
Сметана – 200 г (кімнатної температури) |
Як приготувати Суп з цвітної капусти
Сторінка: 1 2