Сирний суп з копченостями

Ніжний сирний суп з невеликою кількістю овочів, зварений на основі копченої курки

Інгредієнти

Куряче філе – 200 г
Картопля – 200 г
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Плавлений сир – 4 ст. л.
Вершкове масло – 1 ст. л.
Ковбаски – 50 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням
Зелень рубана

Як приготувати Сирний суп з копченостями

Ніжний курячий сирний суп з морквою і картоплею.

Покроковий рецепт

Зварити бульйон з курячим філе.

Картопля, цибуля, морква, ковбаску почистити нарізати кубиками.

Цибулю обсмажити до прозорості на вершковому маслі.

Додати моркву, обсмажити до золотистого кольору.

Куряче м’ясо дістати з бульйону, нарізати на шматочки, закинути назад в бульйон.

У бульйон додати картоплю, варити до готовності.

Додати смажений раніше цибулю і моркву.

І копчену ковбаску.

Додати плавлений сир, посолити, поперчити, добре перемішати. Варити 2-3 хвилини. Вимкнути, додати зелень.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи