Філіппінський суп з каррі і яйцем

Оригінальний філіппінський суп.

Інгредієнти

яйця – 3 штуки
яловичина – 200 грам
картопля – дві штуки
цибулю і моркву – по 1 штуці
зелень і спеції – за смаком
оливкова олія – 50 мл

Як приготувати Філіппінський суп з каррі і яйцем

Знайомлячись з філіппінської кухнею, не варто проходити повз відомого супу з пряним ароматом і смаком.

Покроковий рецепт

Яловичину промийте і наріжте кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте протягом десяти хвилин.

Надішліть яловичину в каструлю, залийте водою і поставте варитися на 1 годину.

Картоплю, цибулю та моркву очистіть і дрібно нарубаєте. Обсмажте на сковороді з оливковою олією і відправте в каструлю. Через 20 хвилин вимкніть вогонь, приправте суп спеціями і присипте рубаною зеленню.

Тим часом відваріть яйця всмятку. Розріжте їх навпіл.

Суп розлийте по тарілках. Додайте в кожну тарілку 2 половинки яйця і подавайте до столу.

Дивіться також:  Суп з качки, гарбуза і картоплі