Сирний суп з копченостями

Сирний суп з копченостями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний курячий сирний суп з морквою і картоплею.

Покроковий рецепт

Зварити бульйон з курячим філе.

Картопля, цибуля, морква, ковбаску почистити нарізати кубиками.

Цибулю обсмажити до прозорості на вершковому маслі.

Додати моркву, обсмажити до золотистого кольору.

Куряче м’ясо дістати з бульйону, нарізати на шматочки, закинути назад в бульйон.

У бульйон додати картоплю, варити до готовності.

Додати смажений раніше цибулю і моркву.

І копчену ковбаску.

Додати плавлений сир, посолити, поперчити, добре перемішати. Варити 2-3 хвилини. Вимкнути, додати зелень.

Подавати до столу. Приємного апетиту!