Вишуканий банановий суп з цукатами

Вишуканий банановий суп з цукатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Вишуканий банановий суп з цукатами

Відразу ж хотілося б звернути увагу на те, що солодкий банановий суп має високу калорійність, тому часто готувати не рекомендується.
У той же час таке вишукане солодке блюдо з бананів буде чудово виглядати на святковому столі, а подавати його рекомендується в охолодженому вигляді з дрібно нарізаними цукатами.
Інгредієнти:
– апельсинова цедра терта (14 м);
– цукати різних кольорів для оформлення (за смаком);
– великі банани м’які (чотири штуки);
– харчова сіль (за смаком);
– незбиране молоко (520 мл);
– вода (120 мл);
– тростинний цукор-пісок (130 м);
– високосортний борошно пшеничне просеянная (14 м).
Процес приготування:
Почистити всі банани, нарізати їх шматками будь-якого розміру, перекласти в товстостінну каструлю і гарненько розім’яти виделкою. Додати достатню кількість молока, добре перемішати, при частому помішуванні довести бананову суміш до кипіння, потім варити ще шість хвилин.
Далі насипати в каструлю трохи солі, після цього підготувати невеликий сотейник, влити в нього воду і додати цукор, варити солодкий сироп хвилин п’ять, потім насипати в нього терту цедру, продовжити процес готування слабкому вогні стільки ж часу.
Як тільки апельсиновий солодкий сироп буде готовий, процідити його, перелити в каструлю з банановим супом, добре перемішати і довести до кипіння.
У невеликій сковорідці підсушити пшеничне борошно, додати трохи холодної питної води, добре перемішати, потім перелити борошняну суміш у каструлю з банановим супом. Продовжити процес приготування солодкого страви з бананів при регулярному помішуванні ще три хвилини.
Перелити охолоджений банановий суп в тарілки, прикрасити кожну порцію нарізаними цукатами, потім подавати приготоване солодке блюдо гостям.