Суп з фрикадельками з яловичини

Суп з фрикадельками з яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для нашого рецепта знадобиться яловичий фарш, картопля, цибуля, рис, томат і трохи зелені(будь-для смаку), сіль, перець .

Інгредієнти

яловичий фарш – 400 грам
яйце – 1 штука
рис – 50 грам
цибуля – 2 штуки
картопля – 5 штук
томат – 1 ст. ложка
сіль,зелень – за смаком
масло вершкове – 50 грам

Як приготувати Суп з фрикадельками з яловичини

Суп з фрикадельками ситне перше блюдо для всієї родини, фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу, свинячого, яловичого або курячого або навіть з кроликового, на ваш смак підійде будь-який. Я надаю рецепт з яловичого фаршу.

Покроковий рецепт

Чистимо наші овочі і промиваємо рис.

Готуємо фарш для фрикадельок, ріжемо одну цибулину, і змішуємо з фаршем яловичини. Далі додаємо рис, яйце і гарненько все перемішуємо. Тепер формуємо фрикадельки.


Смажимо цибулю на вершковому маслі, додаємо томат і трохи тушкуємо.

Ріжемо картоплю кубиками і тушкуємо її з цибулею і томатом 5 хвилин під закритою кришкою. Можна натерти ще моркву, я не додаю, бо не люблю.

Коли всі протушилось, наливаємо 4 склянки води. Як тільки починає кипіти, акуратно кладемо в каструлю фрикадельки, варимо до готовності. Закидаємо сіль і зелень за смаком. Приємного апетиту, друзі!