Крем-суп з гарбуза з беконом і часниковими грінками

Крем-суп з гарбуза з беконом і часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем-суп з гарбуза з беконом і часниковими грінками виходить ситним і корисним. Поєднання солодкуватого гарбузового присмаку, копченого бекону і часнику надають йому пікантності.

Інгредієнти

Картопля – 5 штук виберіть середнього розміру
Гарбуз – 1/4 частина виберіть середнього розміру
Морква – 1 штука
Цибуля – 1 штука
Рослинна олія – 7 столових ложок для гасіння гарбуза і приготування грінок
Бекон – 100 грам
Білий хліб – 4 скибки
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Крем-суп з гарбуза з беконом і часниковими грінками