Суп з фрикадельками з яловичини

Суп з фрикадельками з яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чистимо наші овочі і промиваємо рис.

Готуємо фарш для фрикадельок, ріжемо одну цибулину, і змішуємо з фаршем яловичини. Далі додаємо рис, яйце і гарненько все перемішуємо. Тепер формуємо фрикадельки.


Смажимо цибулю на вершковому маслі, додаємо томат і трохи тушкуємо.

Ріжемо картоплю кубиками і тушкуємо її з цибулею і томатом 5 хвилин під закритою кришкою. Можна натерти ще моркву, я не додаю, бо не люблю.

Коли всі протушилось, наливаємо 4 склянки води. Як тільки починає кипіти, акуратно кладемо в каструлю фрикадельки, варимо до готовності. Закидаємо сіль і зелень за смаком. Приємного апетиту, друзі!