Чистимо наші овочі і промиваємо рис.
Готуємо фарш для фрикадельок, ріжемо одну цибулину, і змішуємо з фаршем яловичини. Далі додаємо рис, яйце і гарненько все перемішуємо. Тепер формуємо фрикадельки.
Смажимо цибулю на вершковому маслі, додаємо томат і трохи тушкуємо.
Ріжемо картоплю кубиками і тушкуємо її з цибулею і томатом 5 хвилин під закритою кришкою. Можна натерти ще моркву, я не додаю, бо не люблю.
Коли всі протушилось, наливаємо 4 склянки води. Як тільки починає кипіти, акуратно кладемо в каструлю фрикадельки, варимо до готовності. Закидаємо сіль і зелень за смаком. Приємного апетиту, друзі!