Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами

Ароматний сирний суп Са Ча з креветками, мідіями та іншими морепродуктами, а так само з грибами.

Інгредієнти

тигрових креветок – 200 грам
каракатиці – 1 штука
мідій – 300 грам
шиітаке – 6 грибів
бейбі кукурудзи – 50 грам
сиру Тофі – 1 шматок сиру
моркви – 30 грам
салату латук – 200 грам
курячого бульйону – 2 літри
соусу Са Ча – 30 грам

Як приготувати Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами

Традиційний суп з Південного Китаю володіє неповторним ароматом і насиченим смаком. Страва гідна того, щоб бути приготовлено на обід.

Покроковий рецепт

1. Курячий бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього кукурудзу і сир Тофу.

2. Гриби заздалегідь вимочити. Моркву очистіть і наріжте. Додайте до решти інгредієнтів в бульйон і варіть протягом п’яти хвилин.

3. Додайте овочі, які залишилися і морепродукти.

4. Готуйте суп протягом трьох хвилин.

5. Подавайте блюдо порційно, полив соусом.

Дивіться також:  Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою