Смачний Чан-Рамен

Смачний Чан-Рамен – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне гостре блюдо!

Інгредієнти

Локшина Чан-Рамен – 1 пачка
Грудинка – 30 г
Сир – 30 г
Вода – 4 склянки

Як приготувати Смачний Чан-Рамен

Вже не перший раз я помічаю, що люди в магазинах рідко купують корейську локшину під назвою Чан-Рамен, оскільки коштує він дорожче, ніж Ролтон, та й взагалі, що це за штука така? Тобто, багато хто не любить експериментувати і пробувати щось нове. Я вирішила поділитися з вами тим самим рецептом, за яким самі корейці готують це блюдо.

Покроковий рецепт

Настав той час, коли потрібно пробувати корейські страви. Ось у нас є локшина Ролтон, а у корейців – Чан-Рамен, який набагато смачніше і готується по-іншому. Ціна на локшину в звичайному магазині (Пятерочка) не перевищує 50 рублів.
Для початку вам якраз і слід придбати цю саму «заготовку».

Поставте на плиту каструлю з водою (приблизно 4 склянки води).

Потім відкрийте пачку з локшиною і, як тільки вода в каструлі закипить, покладіть цей цілісний кубик туди (не разламывайте локшину на шматочки, як Ролтон!).

Поки локшина буде варитися, поріжте приблизно 30 грам сиру на тонкі соломинки. А ще краще буде, якщо ви додасте в локшину не звичайний сир, а кілька столових ложок плавленого сиру (буде намнооого смачніше!).

Далі поріжте приблизно 30 грам грудинки на маленькі кубики. Найчастіше корейці беруть навіть не грудинку, а бекон, але це тільки ваш вибір!)

Поки ми нарізали всі ці інгредієнти, лапша трохи розм’якшилася, тому акуратно розправте її виделкою, але ні в якому разі не ріжте і не разламывайте (локшина повинна бути довгою!).

Потім додайте приправи з пакетика. Я віддаю перевагу слідувати корейським традицій і висипати всі спеції повністю, щоб вийшло гостре блюдо. Ви ж можете висипати тільки половину.

Відправляємо в каструлю порізані інгредієнти , перемішуємо і варимо протягом 10 хвилин.

Корейська локшина готова! До речі, волію їсти паличками для створення атмосфери) Приємного апетиту!